Sommerkampanje på Nye Alex High Edition fra Fogia hos Mowe InteriørSommerkampanje på Nye Alex High Edition fra Fogia hos Mowe Interiør

Sommerkampanje på Nye Alex High Edition

I perioden fra 15. mai tom 31. august tilbyr vi 20% rabatt på Alex High Edition modulsofa og stoler!
Velg mellom 10 forskjellige farger.

Velkommen innom

Eksklusiv skandinavisk design

Et møbel fra FOGIA er ikke som alle andre. De lages i egen fabrikk av nøye utvalgte materialer. Genuint håndverk fra begynnelse til slutt. Beviset får du når du prøvesitter. Du kommer ikke til å ville forlate det.

Toppmodellen Alex modulsofa har fått en ny design og forhøyet ryggputen ytterligere, noe som gir enda bedre ryggstøtte og sittekomfort. Alex High Edition har vendbare dunputer og avtagbare trekk, noe som gir uendelige kombinasjonsmuligheter gjennom modulløsninger og valgfrie tekstiler. Alex High Edition fås også med tøff kantsøm, med eller uten kontrastfarge.

Design din egen Alex sofa. Velg mellom 10 forskjellige farger, ben/understell, faste eller myke puter, avtagbart eller fast trekk, 2-seter, 3-seter eller en romslig hjørneløs-ning med eller uten divan!

Tilbudet gjelder 10 forskjellige farger i Flasch tekstil-kolleksjon, frem til 31. august 2014.

Velkommen til
Mowe Interiør

Mowe Interiør i Tønsberg er en fargerik interiørbutikk med godt utvalg av møbler, lamper, lys, puter og div interiørartikler. Vi har et stort utvalg av stoffer og tapeter og er gode på fargesammensetninger.

Klikk her for mer

Gavekort og bryllupslister

Våre gavekort har ubegrenset gyldighet. Hos oss kan du også registrere din bryllupsliste. Den gjør det enkelt for gjestene å finne ut av hva de skal kjøpe til den store dagen.

Våre åpningstider

Mandag/onsdag/fredag kl. 10-17
Torsdag kl. 10-18
Lørdag kl. 10-16

Bli venn med oss på Facebook

facebookBli gjerne venn med oss på Facebook (klikk på logoen til venstre). Du får da mulighet til å motta tilbud og info om nyheter fra oss.