Om Mowe Interiør i Tønsberg

Kom til Mowe Interiør og la deg inspirere – vi garanterer deg en annerledes og lekker interiørbutikk!

Mowe Interiør i Tønsberg er en fargerik interiørbutikk med godt utvalg av møbler, lamper, lys, puter og div interiørartikler. Vi har et stort utvalg av tekstiler/stoffer og tapeter og er gode på fargesammenstninger.

Vi skreddersyr gardiner, sengetepper, kappelaken, sengegavler og puter. Våre interiørkonsulenter hjelper deg til å finne den rette løsningen i hjemmet, hytta eller på kontoret. Vi har stort utvalg av solskjerming som lameller, rullegardiner, persienner og plissegardiner fra Faber. Vi tilbyr gratis interiørkonsultasjon i hjemmet og på kontoret (ved kjøp av våre produkter).

Hos oss er du som kunde i fokus og personlig service er høyt prioritert. Vi samarbeider tett med våre leverandører og har god kjennskap til alle deres produkter. Vi bestiller alt du måtte ønske utover det utvalget vi har i butikken som passer inn i din bolig.

I vår butikk finner du utstilling av lokale kunstnere som pr. i dag er: Eva Bødtker Næss, Anita Røbeck og Wenche Bakkeløkken.

Ring gjerne og bestill en avtale med oss, eller kom innom vår inspirerende butikk til en uforpliktende og hyggelig prat. Vi har varer i alle prisklasser.

Vårt motto er:
Ingen kunde er for liten eller for stor!

Inspirerende bilder fra Mowe Interiør i Tønsberg

Gavekort og bryllupslister

Våre gavekort har ubegrenset gyldighet. Hos oss kan du også registrere din bryllupsliste. Den gjør det enkelt for gjestene å finne ut av hva de skal kjøpe til den store dagen.

Våre åpningstider

Mandag/onsdag/fredag kl. 10-17
Torsdag kl. 10-18
Lørdag kl. 10-16

Bli venn med oss på Facebook

facebookBli gjerne venn med oss på Facebook (klikk på logoen til venstre). Du får da mulighet til å motta tilbud og info om nyheter fra oss.