Interiør, Tekstil & tapet

Vi har ett godt samarbeid med våre leverandører og mange utvalgte varer i butikken som vil gi kvalitet og trivsel i ditt hjem!

Mowe Interiør er spesialister på interiør, tekstil og fargesammensetninger, våre interiørkonsulenter er svært dyktige på å tilpasse seg kundens behov og smak. Vi er opptatt av kvalitet og tekstur i vårt yrke, og jobber med produkter av høy kvalitet. Vi leverer skreddersydde løsninger og har tilknyttet oss profesjonelle samarbeidspartnere som møbeltapetserer, møbelsnekker, montør som skrur skinner for gardinoppheng, tapetserer og systue.

Dette gjør at vi tør å utfordre kunden til å ta gode valg!

Friheten til å ta materialvalg ut ifra din stil kombinert med hva rommet skal brukes til er luksus. Vi jobber mye med solskjerming for våre kunder og kan tilpasse, og montere gardiner, lameller og andre typer solskjerming. Spør oss gjerne, så hjelper vi deg å måle!

Kom innom butikken vår for å bli inspirert av vårt flotte utvalg interiørartikler og tekstiler, eller book en interiørkonsulent hjem.

Inspirasjon

Våre leverandører

Se siste nytt og kataloger fra våre leverandører

Interiør leverandører

Fogia, Sits, Artwood, Lene Bjerre, Covent Garden, Nordal, Anouska, Voluspa, Affari, Pip, , Caspari, Alot Decoration, BC Home, Trend Collection, Hallbergs, Watt&Veke og Mr Plant.

Tekstil leverandører

Osborne & Little, Jane Churchill, Mulberrry, Morris, Manuel Canovas, Colefax&Fowler, Nina Campbell, Larsen, Sanderson, Guell LaMadrid, Flamant, Arte, Casamanse, Eijfinger, Pipstudio, Omexco, Harlquin og Roberto Cavalli.